Новини України та Світу

“Київстар” зробив важливу заяву про свою роботу та обслуговування абонентів

Share

У компанії «Київстар» зробили заяву, що мобільний оператор працює у звичайному режимі, і продовжує надавати послуги своїм 24 мільйонам абонентів.

Як зазначили у прес-службі «Київстару», 6 жовтня на сайті Служби безпеки України та Генеральної прокуратури України з’явилося повідомлення про «накладення арешту на активи 20 українських компаній на загальну суму понад 17 млрд грн. Це цінні папери та корпоративні права операторів мобільного зв’язку, виробника мінеральних вод, фінансових та страхових компаній, а також інших вітчизняних підприємств».

Як здійснюватиметься діяльність компанії

У низці ЗМІ з’явилися повідомлення про «арешт 100% активів Київстару», які, як стверджує прес-служба, не відповідає дійсності, оскільки йдеться виключно про корпоративні права, що не впливає на операційну діяльність компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Поки що ні VEON, ні «Київстар» не отримували жодних офіційних повідомлень від українських органів влади та судів. VEON, компанія зі штаб-квартирою в Амстердамі, котирується на біржах Nasdaq і Euronext в Амстердамі і має міжнародну базу інвесторів, залишається законним власником «Київстар». За повної підтримки VEON «Київстар» продовжує зосереджуватись на обслуговуванні 24 мільйонів абонентів, здійснює господарську діяльність у звичайному режимі та спрямовує свої зусилля на підтримку української економіки.

Крім того, нагадуємо, що підсанкційні особи не є кінцевими бенефіціарними власниками Київстару, а володіють міноритарними частками, які не дають можливості здійснювати вирішальний вплив на управління чи господарську діяльність Київстару, і не отримують дивідендів від діяльності компанії», — йдеться у поширеній заяві «Київстару» .

Прес-служба наголошує, що компанія «Київстар» працює у звичному режимі, надає 24 млн абонентам високоякісні послуги цифрового електронного зв’язку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Рожевий титан – новий колір iPhone 16 Pro

    Аналітик Мін-Чі Куо підтвердив попередні чутки про колірну гамму iPhone 16. У новій Pro-лінійці синій…

    20.05.2024

    “Київстар” знову змінить ціни деяких пакетів – що треба знати

    «Київстар» попередив своїх клієнтів про чергові зміни. Згідно з повідомленням, будуть оновлені умови деяких додаткових…

    20.05.2024

    Названо критичні помилки під час використання бездротової зарядки

    Зараз бездротова зарядка стає все популярнішою серед користувачів різних гаджетів. Однак важливо цією функцією правильно…

    20.05.2024

    Новий ChatGPT-4o “вражає” своїми можливостями

    Літера «o» означає Omni, що говорить про можливості роботи ШІ не тільки з текстом, але…

    20.05.2024

    Штучний інтелект може обманювати, блефувати та прикидатися людьми

    Вчені з Массачусетського технологічного інституту виявили безліч випадків, коли системи штучного інтелекту обманювали людей. Відповідне…

    20.05.2024

    Стало відомо коли Apple випустить нову смарт-мітку AirTag 

    Трекер предметів AirTag наступного покоління від Apple може бути випущений у середині 2025 року. Про…

    20.05.2024