Користувачі Microsoft Edge втратили доступ до YouTube

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Як помітили автори з сайту WindowsLatest, YouTube почав сприймати суворий режим фільтрації трафіку в Microsoft Edge як блокувальник реклами. Як результат – користувачеві пропонується відключити блокувальник, і поки він не змінить налаштування браузера, він не зможе зайти на YouTube.

Реклама

У суворому режимі браузер відключає всілякі трекери на сайтах, щоб унеможливити стеження за користувачем. Цей режим можна вибрати в налаштуваннях безпеки. Там же доступні два м’якіші режими (основний і збалансований), з якими YoTube спокійно працює в Microsoft Edge.

Реклама

За замовчуванням в Edge увімкнено збалансований режим безпеки, тому більша частина користувачів не зіткнуться з проблемами доступу на YouTube. Відеохостинг буде заблокований лише в тих, хто зайшов у налаштування і встановив більш жорстку фільтрацію трафіку.

Примітно, що YouTube не блокує тих, хто користується спеціалізованими блокувальниками реклами (наприклад, AdBlock або AdGuard). Це означає, що для Google набагато важливіше не показувати рекламу, а збирати інформацію про користувачів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ