Слух: одразу три моделі Apple iPad будуть оновлені до кінця року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє видання 9to5Mac, посилаючись на власні джерела, до кінця року Apple збирається оновити лінійку своїх планшетів. Зокрема, очікується випуск нових iPad mini, iPad Air, зокрема у збільшеному розмірі, а також базової моделі iPad.

У звіті йдеться про те, що iPad mini сьомого покоління збереже дизайн попередника, а зміни будуть лише в апаратній частині: процесор A15 Bionic мають замінити на новіший чип, але точної інформації з цього приводу немає. Є ймовірність, що “мінік” отримає M1, A16 Bionic або полегшену версію A17 Pro. Є чутки, що Apple також оновить камери і додасть підтримку функції Pencil Hover, коли екран здатний розпізнавати стилус Pencil ще до безпосереднього фізичного контакту.

Представити мають і 11-те покоління базового iPad. Оскільки йому тільки нещодавно оновили дизайн, зміни в новинці будуть вельми мінорні: процесор A14 Bionic можуть поміняти на A15 Bionic або A16 Bionic.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У випадку з iPad Air шостого покоління можна розраховувати на процесор M2, поліпшені модулі Wi-Fi і Bluetooth, підтримку функції Pencil Hover, більш ємний акумулятор, оновлену основну камеру і зміщену на бічну сторону фронтальну камеру для більш зручного використання відеозв’язку в горизонтальній орієнтації.

З’явилася також інформація, що Apple збирається розширити лінійку планшетів абсолютно новим iPad Air Plus з діагоналлю екрана 12,7-12,9 дюйма. Його реліз очікується до 2025 року.

Оновлення iPad Pro, яке, за чутками, стане найбільшим за останні роки, варто чекати в першій половині 2024-го. З передбачуваних змін – процесор M3, OLED-екран, накопичувач до 4 ТБ і нова клавіатура Magic Keyboard з металевим корпусом і великим тачпадом.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.