TikTok почне брати гроші з користувачів – названі умови

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Використання TikTok без реклами в США коштуватиме користувачам 4,99 долара на місяць.

TikTok тестує платну щомісячну передплату на свою соцмережу, де не буде реклами.

Компанія заявила про це виданню TechCrunch, не вдаючись до подробиць.

TikTok отримав велике визнання за популяризацію короткоформатного відеоконтенту у соціальних мережах. Конкуренція з боку TikTok настільки сильна, що іншим програмам соціальних мереж довелося включати на свої платформи відеоролики короткого формату поряд з інструментами редагування відео для авторів.

Однак, тепер TikTok, схоже, і сам копіює тенденцію деяких інших програм соціальних мереж, оскільки він почав пропонувати користувачам можливість щомісячної підписки без реклами.

В останній версії програми TikTok виявлено нові коди, що вказують на те, що сервіс короткого відеоконтенту збирається пропонувати своїм користувачам щомісячну передплату без реклами.

На цьому етапі тестування використання TikTok без реклами в США коштуватиме користувачам 4,99 долара на місяць.

У TikTok поки не помічено жодних офіційних оголошень про передплату. Таким чином, передбачається, що на даний момент це обмежене тестування, і в залежності від його успіху воно може бути розгорнуто або не розгорнуто для більшої кількості користувачів.

Оскільки це етап тестування, остаточна ціна може змінитися, коли функція стане доступною широкому загалу.

Такі платформи, як Х (раніше Twitter) також мають підписки на сайт без реклами у формі X Premium (раніше Twitter Blue). Але передплата Premium пропонує й інші переваги, включаючи доступ до монетизації на платформі. Ще невідомо, чим TikTok заманюватимете до своєї підписки крім відсутності реклами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.