«Наслухалися казочок»: абоненти Vodafone втрачають по 15-20 грн на кожному поповненні, схема розкрита

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія «Vodafone», яка користується великою популярністю серед мешканців практично всіх областей нашої країни, продовжує подавати різні «сюрпризи» для своїх абонентів.

Цього разу уважний абонент зауважив, що за невідомі переадресації щомісяця з рахунку йде по 15-20 грн. Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного абонента компанії Vodafone.

«Не люблю писати негативні відгуки, але вже набридло коли ти користуєшся послугами 20 років водофон контракт, ніколи не було нарікань, а тепер щомісяця приписують якісь зайві витрати, і цікаво, що в їхній системі фіксується дзвінок з номера водофон на номер Лайф , симкарта якого лежить на поличці у шафці.

Неодноразові звернення до центру обслуговування — у відповідь уже наслухалися таких казочок, і про переадресацію, за яку нібито знімаються гроші, але ми її не встановлювали… смішно, що сума, то й невелика щомісяця 15-20 грн. це розраховано на те, що людина не стане морочити собі голову і витрачати свій час, а компанія таким чином заробляє додаткові кошти.

Сором і ганьба, дивлюся рейтинг довіри компанії на цьому сайті 1.7 з 5, люди скаржаться Водафон Україна – варто задуматися… Бажаю всім мирного неба, бережіть себе! , – пише невдоволений абонент оператора Vodafone.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.