Київстар переглянув своє ставлення до абонентів та подвоїв деякі тарифи з 1 жовтня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Київстар попередив абонентів про зміну вартості деяких послуг. Тепер клієнтам буде дорожче замовити гарний ексклюзивний номер або налаштувати розсилку Viber-повідомлень на власну базу користувача.

Українці мають можливість підключити замість звичайного мобільного номера ексклюзивний, тобто визначити на власний розсуд комбінацію цифр.

Як зазначила компанія, маючи унікальний номер телефону, можна наголосити на статусі, ефективно рекламувати товари та послуги, плюс це додає зручності роботи у сфері комунікацій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На вибір абонентів такі варіанти послуги:

  • подібний номер (подібний до іншого);
  • улюблене число (комбінація з числом, що подобається замовнику);
  • добрий «хвіст» (чотири останні цифри обирає клієнт);
  • особлива дата (номер містить цифри певної дати);
  • розташування всіх цифр на розсуд абонента.

Київстар збільшить ціни на Прості та Срібні номери з 1 жовтня.

Поки що вони коштують 300 грн і 400 грн відповідно, а вже наступного тижня коштуватимуть 600 грн та 800 грн. Ще існують дорожчі комбінації за 2 000 грн та 3 000 грн — Золоті та Платинові відповідно. Вартість найунікальніших починається від 15 000 грн.

Але це не всі зміни щодо тарифів у компанії. З 1 жовтня бізнес-клієнти більше платитимуть за розсилку Viber-повідомлень. Це послуга для підприємців, які за допомогою SMS рекламують свої товари та послуги.

«Протягом 12 місяців не змінювалася вартість деяких послуг, натомість інфляція за минулий рік досягла 26,6%. З огляду на економічні та ринкові умови, а також розширення можливостей сервісів компанія переглянула вартість деяких тарифних пропозицій для бізнес-клієнтів», — зазначили в Київстарі.

Конкретних цін немає, оскільки для Viber-розсилки це вважається індивідуально та залежить від кількості повідомлень. Щоб дізнатися більше, потрібно звернутися до персонального менеджера за номером 0800300000.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.