Стосується всіх, хто має сторінку в Facebook. Meta вводить важливі зміни для користувачів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Тепер Facebook дозволить користувачам створювати кілька профілів з одного облікового запису. Це допоможе людям розділити сім’ю та роботу на платформі соціальних мереж, якщо це необхідно.

Реклама

Facebook дозволить створювати кілька особистих облікових записів

Найближчим часом соціальна мережа Facebook дозволить користувачам мати кілька профілів, пов’язаних із одним обліковим записом, про це заявили в компанії Meta.

Кожен користувач тепер зможе створювати до чотирьох сторінок на свій обліковий запис.

«Незалежно від того, чи новачок ви у Facebook або давній користувач, ви можете розділити свої особисті та професійні стосунки або зберегти один профіль прив’язаним до спільноти, частиною якої ви є, а інший профіль тільки для друзів. Створення кількох особистих профілів дозволяє легко впорядкувати, з ким ви ділитеся і який контент бачите для різних сторін свого життя. Подумайте про один профіль для гурманів, які вам подобаються, а інший для спілкування з друзями та сім’єю», — йдеться у повідомленні прес-служби компанії Meta.

Але будуть і обмеження

До одного облікового запису можна додати не більше чотирьох нових профілів. Через кожен профіль користувач може встановлювати контакти з різними спільнотами або людьми, на основі яких буде налаштовано стрічку цього профілю. Крім того, користувачі можуть легко перемикатися між різними профілями без входу до системи.

Але як зазначили у Facebook, на момент запуску такі функції будуть недоступні для додаткових профілів:

  • знайомства,
  • ринок,
  • професійний режим,
  • месенджер
  • та платежі.

Можливість створення кількох профілів вже надана користувачам у деяких країнах світу і буде доступна для всіх інших протягом найближчих місяців.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ