Зима та ймовірні обстріли окупантів – як правильно вибрати генератор на дизелі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Генератори стали нашим незамінним атрибутом побуту минулого холодного сезону. Те, що в окупантів одна й та сама методичка щодо обстрілів, зокрема, енергетичної інфраструктури, знають усі. Тому, щоб уберегтися від ймовірних проблем зі світлом, варто замислитися про вибір генератора для тих, у кого їх ще немає. Сьогодні bigmir.net підготував посібник із дизельних варіантів.

Реклама

Перший і головний крок – визначення потужності. Враховуйте всі домашні пристрої, які планується живити. Потрібно їхнє споживання у ватах додати й отримати загальний показник. Саме це і буде виробляти генератор. Деякі прилади, як-от насоси або компресори, можуть запитувати більше енергії під час запуску, ніж у робочому режимі. Це теж варто знати.

У кожній генераторній установці є система управління. Зазвичай, мова про контролер, який запускає і зупиняє процес. Також він захищає її від аномальних робочих налаштувань. Взимку надійнішими можна вважати генератори з системами попереднього нагріву і спецзапусками для низьких температур.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ