Apple терміново вирішує проблеми виробництва iPhone 15 Pro Max, щоб збільшити поставки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з дослідженням, опублікованим сьогодні аналітиком ланцюжків постачань Мінг-Чі Куо, компанія Apple в терміновому порядку вирішує виробничі проблеми, пов’язані з модернізованим телеоб’єктивом iPhone 15 Pro Max, щоб збільшити обсяги постачання цього пристрою.

За словами Куо, найсерйознішим вузьким місцем у постачаннях iPhone 15 Pro Max став об’єктив із 5-кратним оптичним зумом. Він повідомив, що постачальник Apple компанія Largan Precision розширила свої виробничі лінії з випуску об’єктива, щоб задовольнити високий попит на iPhone 15 Pro Max, постачання якого в деяких конфігураціях в онлайн-магазині Apple вже очікуються лише у листопаді.

Терміни поставки iPhone 15 Pro Max варіюються від 3-4 тижнів для одних конфігурацій і до 6-7 тижнів для інших. Куо заявив, що попит на iPhone 15 Pro Max перевищив попит на iPhone 14 Pro Max за аналогічний період минулого року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім проблеми з камерою, Куо раніше заявляв, що iPhone 15 Pro Max надійшов у масове виробництво пізніше за інші пристрої лінійки, що, імовірно, і стало причиною тривалих затримок з поставками цього пристрою. Вартість iPhone 15 Pro Max у США становить $1199 з об’ємом пам’яті 256 ГБ.

Всі моделі iPhone 15 вже доступні для замовлення і надійдуть у продаж цієї п’ятниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.