Гурман очікує появи USB-C в AirPods Max, Magic Mouse та інших продуктах Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня Apple перевела всі iPhone на новий порт для зарядки і передачі інформації. Журналіст Bloomberg Марк Гурман у свіжому випуску щотижневої інформаційної розсилки Power On поділився інформацією про терміни появи USB-C в аксесуарах купертинської компанії.

Гурман зазначив, що очікує виходу Magic Mouse, Magic Trackpad і Magic Keyboard з USB-C разом із наступним iMac.

Журналіст вважає, що базові AirPods надійдуть у продаж із боксом для зарядки, який підтримує новий порт, у 2024 році. Однак терміни релізу AirPods Max з USB-C не повідомив. Раніше Гурман говорив, що AirPods Max оновлять наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Акумуляторний блок MagSafe і аксесуари для зарядного пристрою MagSafe Duo також оснастять портами USB-C, вважає журналіст.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.