HMD планує випускати смартфони під власним брендом паралельно з Nokia

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HMD Global випускає смартфони під брендом Nokia вже шість років. А тепер фінська компанія поділилася планами щодо розширення свого портфоліо і випуску телефонів під власним брендом HMD.

Як розповів співзасновник, голова і генеральний директор HMD Global Жан-Франсуа Баріль на своїй сторінці в LinkedIn, його компанія планує налагодити випуск смартфонів під власним брендом. При цьому він наголосив, що смартфони HMD і Nokia співіснуватимуть і натякнув, що на клієнтів також чекає співпраця з якимись новими цікавими партнерами, імена яких зі зрозумілих причин не розкриваються.

Крім цього глава HMD заявив, що фінська компанія є виробником смартфонів з підтримкою 5G, який найшвидше розвивається у світі, і лідером у сфері сталого розвитку завдяки випущеним за останні 12 місяців новим пристроям Nokia з високим рівнем ремонтопридатності. У HMD пишаються тим, що є одним із найбільших виробників смартфонів у Європі та незабаром почнуть постачати свої високоякісні й водночас доступні мобільні пристрої користувачам по всьому світу. Компанія готова до самостійного виходу на ринок і створення нового світу телекомунікацій, орієнтованого на потреби споживачів. Щоправда, вдаватися в подробиці своїх планів і розкривати терміни виходу перших пристроїв під маркою HMD керівник компанії не став.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.