Samsung виконала майже всі замовлення Apple на постачання OLED-дисплеїв для iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung, схоже, забезпечила собі монополію на постачання дисплеїв для iPhone 15 цього року, після того як китайська BEO вкотре не змогла отримати офіційний дозвіл від Apple на масове виробництво необхідних OLED-панелей.

Компанія BOE, яка мала постачати OLED-дисплеї для стандартного iPhone 15 і більшого iPhone 15 Plus, очікувала умовного дозволу від Apple у березні, але його отримання відклали після того, як у виробника виникли проблеми з виробництвом OLED-дисплеїв.

Судячи з усього, проблеми виявилися настільки серйозними, що Apple зрештою відмовилася від поставок, унаслідок чого BOE упустила свій шанс стати одним із перших постачальників. За даними корейського видання ETNews, весь обсяг виробництва було передано компанії Samsung Display.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG Display, що поставляє OLED-панелі для обох моделей iPhone 15 Pro, отримала дозвіл тільки на молодшу модель iPhone 15 Pro, а офіційний дозвіл на iPhone 15 Pro Max очікується цього місяця. Таким чином, Samsung залишається єдиним постачальником OLED-панелей для всіх чотирьох iPhone 15, причому обсяг їхнього виробництва значно зріс, ніж планувалося спочатку.

У зв’язку з цим Samsung, за деякими даними, збільшує замовлення на супутні матеріали та комплектуючі, розміщуючи на вересень і жовтень на 20% більше замовлень, ніж у серпні.

Що стосується BOE, то, як повідомило ETNews анонімне джерело в галузі виробництва дисплеїв, все ще неясно, чи отримає компанія дозвіл на виробництво цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.