Презентація iPhone 15 – де дивитися в прямому ефірі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вівторок, 12 вересня, відбудеться презентація iPhone 15. Крім нових смартфонів, Apple представить наступне покоління Apple Watch і навушники AirPods Pro 2 у кейсі з роз’ємом Type-C.

Пряма трансляція анонсу iPhone 15

Захід традиційно пройде в театрі Стіва Джобса, який розташований у штаб-квартирі компанії в Apple Park, Купертіно. Початок заплановано на 20:00 за київським часом.

Прем’єру можна буде подивитися на офіційному YouTube-каналі компанії, а також через веб-сайт у розділі Events, і в додатку Apple TV.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Трансляція заходу “Wonderlust” (Жага до чудес) уже з’явилася на YouTube. На даний момент там йде зворотний відлік до початку конференції.

Які пристрої представить Apple?

Родзинкою програми стануть чотири нові iPhone, які будуть оснащені роз’ємом Type-C. Очікується, що базові моделі позбудуться “моноброви”, і замість неї з’явиться виріз Dynamic Island, як у Pro-версіях минулого покоління. Нові “прошки” торкнеться набагато більше змін – титановий корпус, настроювана багатофункціональна клавіша, конфігурація з 2 ТБ пам’яті, але їхні ціни також значно зростуть.

Крім смартфонів, на конференції дебютують нові моделі розумних годинників. Apple Watch Series 9 у двох розмірах корпусу, і Apple Watch Ultra 2-го покоління. Також говорять про перевипуск AirPods Pro 2 з роз’ємом USB-C. Якщо інформація підтвердиться, в асортименті Apple більше не залишиться пристроїв з фірмовим конектором Lighting.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.