ПриватБанк готує масштабне оновлення «Приват24»: це спростить життя для багатьох

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ПриватБанк запускає оновлення мобільного додатку «Приват24 для бізнесу» для Android I IOS та вводить деякі нові правила для користувачів з 18 вересня 2023 року. Власники бізнесу зможуть скористатися зручнішим функціоналом.

Оновлення мобільної програми

Меню «Рахунки»

Тепер з’явиться можливість:

  • створити заявку на відкриття додаткового рахунку
  • оформити заявку на закриття рахунку
  • перейменувати поточні рахунки
  • сформувати реквізити поточних рахунків та поділитися ними у месенджері

Функціонал доступний через меню Рахунки — Послуга. Потрапити можна через меню програми внизу екрана або через блок Загальний залишок на головній сторінці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Меню «Реквізити» закрите

Це меню буде закрито, а функціонал перенесений у меню «Рахунки». Поділитися реквізитами рахунку можна через меню:

  • “Послуги – Рахунки – три точки – Реквізити рахунку”
  • «Загальний залишок – Рахунки»
  • “Загальний залишок – виписка”

При формуванні реквізитів рахунків в іноземній валюті найменування та адресу підприємства слід запроваджувати так, як зазначено у статуті підприємства (паспорт для ФОП)

Меню «Податки»

У цьому меню додано нову послугу «податки», за допомогою якої можна зручно та швидко отримати від податкового стану розрахунки з бюджетом та сплатити податки на актуальні реквізити (меню «Послуги — Податки»).

Меню “Податковий платіж”

Новий тип платежу замість бюджетного із актуальною структурою для сплати податків. Створити платіж на сплату податків можна через:

  • меню «Послуги – Платежі – Створити – Податковий»
  • шаблон податкового платежу в меню «Послуги — Шаблони платежів»
  • Повторення або копіювання з меню «Виписки»

Розділ «Відеоінструкцій»

З’явиться новий розділ із інструкціями відео. Переглянути відео про користування мобільним додатком можна через бічне меню — три ризики в лівому верхньому кутку.

Також виправлено помилку з призначенням платежу при копіюванні.

Термін подання до банку фінансової звітності

Як зазначають представники ПриватБанку, з 25 липня 2023 року змінилися граничні терміни подання до банку фінансової звітності для бізнес-клієнтів.

Мета змін — синхронізація з граничною датою подання звітності до державних органів та уникнення зупинення розгляду кредитних заявок.

Що змінилося:

Проміжна фінансова звітність (перший квартал, перше півріччя, дев’ять місяців) надається до банку не пізніше 30-го числа місця, наступного за звітним кварталом (раніше було до 25 числа)

Річна фінансова звітність надається до банку не пізніше 28 лютого року, наступного за звітним роком (раніше було до 25 лютого)

Прийом платежів на бізнес-картку

Для отримання платежів від клієнтів можна використовувати номер бізнес-картки.

  • Під час створення платежів на поповнення бізнес-карт через «Приват24 для бізнесу» або термінали самообслуговування ПриватБанку всі обов’язкові реквізити одержувача (IBAN тощо) підтягуються автоматично.
  • У разі створення платежів з поповнення бізнес-карток через інші банки рекомендуємо використовувати для поповнення IBAN поточних рахунків клієнтів ПриватБанку. Приймати платежі безпосередньо на бізнес-картки ПриватБанку можна до 30 тис. грн. на місяць.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.