HarmonyOS з’явиться на ПК наступного року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останніми повідомленнями, Ван Ченглу (генеральний директор Shenzhen Kaihong Digital Industry Development) натякнув на можливість офіційного випуску HarmonyOS для ПК наступного року.

Ван Ченглу став частиною компанії Huawei в 1998 році і обіймав посаду президента у відділі програмного забезпечення для споживчих систем. Але цікаво те, що не так давно він підтвердив, що компанія представить HarmonyOS на ПК, відповівши на одне з повідомлень у китайській соціальній мережі Weibo.

Один із користувачів опублікував запитання: “Чи буде ПК з HarmonyOS наступного року?”. Ван Ченлу відповів простим “Так”. Однак ще належить з’ясувати, коли саме ця ОС буде випущена наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останніми чутками, компанія Microsoft готується до випуску нової операційної системи під назвою Windows 12. Якщо Huawei дійсно випустить HarmonyOS, ми зможемо побачити, як вона працює в порівнянні з Windows 12.

Раніше в мережі з’явилася інформація, що HarmonyOS вдалося запустити на ноутбуці HP, і система працювала без збоїв. Ентузіаст навіть адаптував драйвери для USB, мережевого порту, порту SATA, PCIe та іншого обладнання ноутбука.

На даний момент компанія Huawei готується до випуску свою останню ітерацію HarmonyOS 4.0. Очікується, що нове ПЗ принесе значні зміни в дизайні та нові функції.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.