Користувачі WhatsApp виявили у месенджері нову корисну функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники WhatsApp додали ще одну корисну функцію до свого месенджера. Тепер користувач може прив’язати відразу кілька облікових записів на одному пристрої.

Вперше про функцію мультиаккаунта стало відомо в середині червня. Зараз нововведення на останньому етапі тестування і незабаром з’явиться в App Store та Google Play, пише unian.net .

Згідно з інформацією від бета-тестерів, управління обліковими записами відбувається в налаштуваннях програми. Зараз можна додати лише один додатковий профіль, хоча у майбутньому WhatsApp планує збільшити цей ліміт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що раніше користувачам для роботи з двома акаунта і на одному пристрої доводилося задіяти функцію «клонування» програм, яка є в деяких сторонніх оболонках для Android. Аналогічна функція існує у Telegram з кінця 2017 року.

Нещодавно WhatsApp запустив у себе іншу популярну функцію Telegram. Тепер через месенджер можна показати свій екран під час відеодзвінка – можна транслювати як окремі програми, так і весь екран.

А одному з майбутніх апдейтів у WhatsApp, окрім функції мультиаккаунта, з’явиться вбудована нейромережа для генерації стікерів та можливість закріплювати повідомлення в особистих листуваннях та чатах. А версія для Android уперше за багато років отримає редизайн.

Конкуренти з Telegram раніше запустили у себе сторіс. Короткі фото- або відеопости вже можна публікувати та дивитися всім користувачам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.