Стосується всіх, хто має карту Ощадбанку: з’явилася інструкція, як не втратити гроші

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Державний банк Ощадбанк дав клієнтам пораду, як не втратити гроші. Інформація опублікована на сайті банку.

Зокрема клієнти можуть оформити цифрову банківську картку. Вона вигідна тим, що за обслуговування фінансовій установі клієнт платить 0 грн, як і за зняття готівки та переказ грошей з картки на картку.

Повідомляється, що оформити таку цифрову банківську картку можна за допомогою чат-бота в популярному месенджері Viber або Telegram, але доступна для діючих клієнтів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому після відкриття такої карти її можна підвантажити через «Дія». Готівку з картки можна знімати в додатку без банківської картки, адже вона цифрова.

Реквізити банківської картки надійдуть клієнту SMS-повідомленням. Якщо знадобиться пластиковий носій картки, його можна замовити у відділенні банку.

Для того, щоб цифровою карткою розраховуватись у магазинах за товари та послуги, потрібно її додати до Apple/Google Pay.

При цьому, власники таких карток можуть отримувати і знижки в популярних магазинах. Наприклад, в інтернет-магазині Watsons клієнти отримають 10% знижки на оплату замовлення за промокодом VISAOSCHAD.

Також за те, що клієнт розплачуватиметься за послуги цифровою карткою, можна отримувати бонуси та обмінювати їх на кешбек та купу інших корисних послуг.

Більше того, клієнти банку можуть отримати 50 грн за власний рахунок за запрошення нових клієнтів.

Для цього потрібно сформувати реферальне посилання в чат-боті Ощада, надіслати тим друзям, які ще не мали і не мали карти в цьому банку, отримати 50 грн або 655 бонусів у програмі ZVISNO, BONUS після того, як друг оформить банківську картку.

Більше того, тільки-но друг, якого ви запросили вперше розрахується карткою на суму понад 300 грн, вам ще банк подарує 50 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.