Купувати долари у ПриватБанку стане легше: встановіть мобільний додаток

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українці знову зможуть купувати іноземну валюту, не виходячи із дому. Це стане можливим завдяки відновленню послуги безготівкового валютообміну через популярний мобільний додаток «Приват24».

Про це повідомили у ПриватБанку .

ПриватБанк запустить безготівковий продаж валюти через мобільний додаток

За словами директора Департаменту ринків капіталу ПриватБанку Антона Коваленка, банк планує здійснити відповідні налаштування сервісу з огляду на вимоги та ліміти, встановлені Національним банком України.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також він зазначив, що фінансова установа підтримує дії НБУ, спрямовані на подальшу лібералізацію валютного ринку та впорядкування обмінних курсів.

Зазначається, що мета банку полягає у створенні прозорого та ефективного механізму безготівкового продажу валюти. Це не тільки сприятиме комфорту клієнтів, а й допоможе в мінімізації множини обмінних курсів.

ПриватБанк планує забезпечити відновлення послуги продажу валюти таким чином, щоб не створювати тиску на золотовалютні резерви України та навантаження на ринок через коливання курсів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.