Apple оголосила дату презентації нових iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не зраджуючи своїм традиціям, компанія з Купертіно призначила спальний захід на першу половину вересня. Інсайдери повідомляють про презентацію кількох нових продуктів.

В офіційному тизері з оголошенням дати презентації 12 вересня багато хто побачив підтвердження чуток про випуск iPhone 15 Pro в новому кольорі титановий сірий, а також у синьому відтінку. Головною ж зіркою шоу, як очікується, стане iPhone 15 Pro Max або ж його також можуть назвати iPhone 15 Ultra. З чуток, саме ця модель отримає повністю нову телекамеру з перископічним обективом. Крім того, базовий iPhone 15 і 15 Plus дорога отримати новий дизайн з вирізом Dynamic Island, як у торішніх “прошках”. І, нарешті, у всіх iPhone 15-ї серії має з’явитися роз’єм USB Type-C.

На заході Apple також може показати новий смарт-годинник Watch Series 9 і Watch Ultra 2, але в них ніяких істотних змін не очікується. Утім, не виключені й сюрпризи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.