Стало відомо, що Apple покаже на презентації у вересні окрім iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата найочікуванішого заходу Apple у році наближається – інсайдери кажуть, що лінійка iPhone 15 буде представлена у вівторок, 12 вересня. Однак компанія готує для нас не тільки айфони: витоки вказують ще на кілька новинок, які ми побачимо через два тижні.

  • Apple Watch Series 9. “Яблучний” годинник уперше за кілька років отримає свіжий чип S9 на базі Apple A15 Bionic – процесор у годиннику не змінювався з часів Series 6. Новий чип буде швидшим і енергоефективнішим. А ще девайс вийде в новому рожевому кольорі.
  • Apple Watch Ultra 2. Топова модель Apple Watch може оновитися і також отримати чип S9. Очікується, що Apple знизить вагу годинника за рахунок деталей, надрукованих на 3D-принтері.
  • Нові чохли для iPhone і ремінці для Apple Watch. Компанія Apple завжди показує нові аксесуари після релізу свіжих смартфонів і годинників. Кажуть, що текстильні чохли прийдуть на зміну шкіряним, і в колекції ремінців теж з’явиться тканинний варіант.
  • Кейс AirPods з USB-С. Оскільки майже ніхто не сумнівається, що iPhone 15 отримає порт USB-C, було б логічно перевести на нього і найголовніший аксесуар для айфона – навушники AirPods. Очікується, що Apple випустить кейс з USB-С для AirPods Pro 2, а інші моделі поки залишаться з Lightning. Про корисність порту Type-С ми міркували ось тут.
  • Кольорові кабелі для iPhone. Вперше в історії iPhone ми можемо побачити комплектні кабелі завдовжки 1,5 метра, в тканинному обплетенні і в колір корпусу смартфона. Це будуть дроти з USB-С на обох сторонах.
  • Кабель Thunderbolt для iPhone 15 Pro. Кілька інсайдів свідчать, що iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max (або Ultra) отримають USB-С з підтримкою Thunderbolt і відповідний кабель у комплекті. Дріт також буде продаватися окремо.
  • Нові ОС. На вересневому заході Apple назве дати релізу iOS 17, iPadOS 17, macOS Sonoma, watchOS 10 та інших програмних оновлень.

А чого ви найбільше чекаєте від презентації?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.