Ощадбанк встановлює ліміти на зняття готівки з карток

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із клієнтів Ощадбанку залишив скаргу на сайті Мінфіну, в якій розповів, що не користувався карткою Ощадбанку трохи більше року, а коли хотів переказати гроші, то виявилося, що банк самостійно знизив йому ліміт. Тепер щоб відновити зручний для себе ліміт, йому потрібно відвідати відділення банку. На гарячу лінію із-за кордону чоловік додзвонитися не може.

Без попередження

Ще один клієнт Ощадбанку нарік, що йому без попередження зменшили кредитний ліміт з 54 000 до 8000 грн. Карта активно використовується, кредитна історія є позитивною, тому клієнт не розуміє, чому банк пішов на такий крок.

«Якщо можна, озвучте причину зменшення і якщо банк іде на такий крок – повідомляйте клієнту. А то як кредити пропонувати, то дзвонять 100 разів, А тут «нишком» зменшили і все!”, – сказано у відгуку.

Для довідки

Під час військового стану всі банки в Україні встановили певні ліміти на зняття та переказ коштів. Про них слід дізнаватись безпосередньо у відділеннях своїх банків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загальний ліміт Ощадбанку на зняття не повинен перевищувати 20 000 грн (в еквіваленті) на місяць. Проте деяким клієнтам банк може зменшити цей ліміт на власний розсуд. Про це клієнта мають попередити заздалегідь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.