Що нам відомо про GTA 6 на даний момент

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про GTA 6 зібрали в одній статті. Ігровий світ із нетерпінням чекає появи подробиць (будь-яких) про довгоочікувану Grand Theft Auto VI (GTA 6). Компанія Rockstar Games, творець культової серії, у лютому 2022 року підтвердила розробку гри, ось тільки на цьому все зупинилося. Але Інтернет пильнує, тому тут і там спливають чутки про гру, а часом і повноцінні зливи геймплея.

Одним з аспектів, що привертають загальну увагу, є неймовірний бюджет GTA 6, який оцінюється експертами в 1-2 млрд доларів.

Серйозний поворот стався після того, як хакер зламав сервери Rockstar, внаслідок чого стався витік ранньої альфа-версії GTA 6. Витік показав нам повернення Vice City з поліпшеною порівняно з GTA 5 графікою, великими картами і складними деталями. Витік геймплею представив двох головних героїв, зокрема першу жінку в цій серії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Упор Rockstar на штучний інтелект (ШІ) також не дає спокою. Витоки говорять про просунуту модель поведінки NPC, яка занурить гравців у більш реалістичний віртуальний світ. NPC зможуть органічно реагувати на дії гравців, пристосовуючись до реакцій реальних людей, що змінить ігровий процес.

Незважаючи на те, що витоки інформації підігрівають очікування, шанувальники з нетерпінням чекають на офіційні подробиці, а особливо на дату виходу гри.

Але все, що можна сказати з упевненістю – гра нікого байдужим не залишить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.