Київстар попередив абонентів: на один телефон буде підключено понад 5 номерів, що відбувається

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із лідерів мобільного зв’язку Київстар зробив важливу заяву. Тепер на один телефон можна підключити до 5 номерів. Інформація була розміщена на офіційній сторінці компанії.

Абоненти Київстар мають можливість підключити е-sim, не виходячи з дому. По е-sim немає потреби йти в магазин – це маленький чіп, який вже є у смартфоні. Як тільки ви підключите тариф, він відразу працюватиме як звичайна сім-карта. Це все можна зробити в кілька кліків.

У чому переваги е-sim:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • по е-sim немає потреби йти в магазин або чекати на її доставку, також її немає потреби вставляти в телефон і її неможливо втратити;
  • у разі втрати або крадіжки мобільного пристрою важко видалити е-sim з нього, це полегшить пошук мобільного пристрою;
  • сучасні моделі телефонів підтримують звичайну карту та вбудовану сім-карту, тому ними можна користуватися одночасно;
  • є можливість підключити понад п’ять номерів на один мобільний телефон. Точна кількість залежить від моделі мобільного пристрою.

Е-sim доступна не для всіх пристроїв. Тому перед тим, як вибирати тариф, необхідно переконатися в тому, що телефон підтримує цю технологію.

Якщо ви підключаєте е-sim в інтернет-магазині Київстар, ви пройдете перевірку безпосередньо на сайті. Для цього необхідно ввести назву та модель пристрою у відповідне поле під час замовлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.