Названо найбільш продаваний смартфон з OLED-екраном у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітична компанія Display Supply Chain Consultants склала цікаву статистику продажів флагманських смартфонів у другому кварталі 2023 року. До вибірки увійшли тільки пристрої з OLED-дисплеями – за перше місце передбачувано поборолися гаджети Apple і Samsung, але ось лідерами виявилися не найбільш просунуті апарати.

Згідно з джерелом, що посилається на статистику відвантажень, найбільш продаваним смартфоном за вказаний період стала базова модель iPhone 14 з часткою виручки 15,3%. На другій сходинці розмістився позаторішній iPhone 13 (11,1%), який випередив iPhone 14 Pro Max (10,7%) і iPhone 14 Pro (9,2%).


Аналітики зазначили, що другий квартал 2023 року виявився на 4% прибутковішим за попередній – у середньому поставки OLED-дисплеїв зросли на 1%. Лідируючі позиції посіла Apple з часткою ринку в 32%, завдяки високим продажам деяких моделей iPhone. Компанія Samsung (23%) у списку найбільш продаваних смартфонів з OLED-панелями вже другий квартал поспіль представлена тільки моделлю Galaxy S23 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що в останньому кварталі поточного року ринкова частка iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max виявиться найвищою, оскільки покупці оцінять їхню функціональність, попри збільшену ціну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.