ПриватБанк ускладнив процедуру оплати карткою та грошових переказів через «Приват24»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Клієнти ПриватБанку все частіше висловлюють невдоволення роботою програми Приват24 через постійні перевірки та верифікацію навіть при оплаті комунальних послуг або проведенні невеликих грошових переказів з картки на картку. Про це на порталі Мінфін написав відгук один із клієнтів банку.

Задовбали!

«При спробі відправити із Привату-24 переказ на 350 грн. (На іншу картку) вимагають дзвонити на 3700 і щось там пояснювати. Навіщо мені фінансовий номер, пароль, двофакторна авторизація? Я не хочу нікуди дзвонити та повідомляти свої персональні дані невідомо кому», – пише обурений клієнт.

Як стверджує автор повідомлення, що зустрічав у відгуках повідомлення людей, які нібито втратили гроші після таких перевірочних дзвінків на гарячу лінію банку.

«До так званої «націоналізації» банк був зручний, зараз це просто вимотування нервів щоразу. Оплачуєш комуналку — то смс, то дзвінок робота, то код введи… Тепер копійчаний переклад не даєте зробити! Як ви вже задовбали!», – написав він.

Що відповіли у ПриватБанку

У ПриватБанку на відкликання відреагували, зазначивши, що такі процедури допомагають протидіяти шахрайству.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«На жаль, іноді бувають ситуації, коли шахраї отримують доступ до мобільного телефону шляхом перевипуску сім-карти і в такому разі СМС не є на заваді їм. Відмова від перевірки операцій та підтвердження особи клієнта, або непроходження верифікації наражається на ризик втратити кошти. Просимо виявити терпіння та розуміння необхідності проведення операцій верифікації», — додали у банку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.