Google Pixel варто відмовитися від щорічного випуску пристроїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У нещодавній статті на сайті 9to5Google Абнер Лі розмірковує про процес розробки Pixel Fold і його наслідки для таких флагманських телефонів, як Pixel 6, 7 і наступних. Лі підкреслює помітні поліпшення, які можуть бути отримані в результаті тривалих циклів розроблення, вважаючи, що вони дадуть змогу ретельніше опрацювати дизайн, провести ретельне тестування і відмовитися від поспішних функцій.

Лі стверджує, що триваліші цикли можуть призвести до створення більш якісного обладнання та продуманих функцій, що призведе до підвищення надійності та стабільності роботи пристроїв Pixel. Визнаючи, що не всі щорічно оновлюють свої пристрої, він вважає, що збільшення тривалості циклів піде на користь усім споживачам.

Він також обговорює можливі зміни в термінах запуску, розглядаючи можливість 18-місячного циклу, щоб не порушити осінні анонси апаратного забезпечення Google. Насамкінець він зазначив, що триваліші цикли розроблення можуть також сприяти поетапному запуску інших продуктів у лінійці, як-от складні пристрої, планшети та годинники.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.