“Київстар” перестає бути відповідальним оператором. На своїх абонентів просто «забили»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Київстар» пропонує відому послугу під назвою «Суперсилу», яку абоненти можуть замовляти окремо та отримають одразу з тарифом. Однак клієнти мобільного оператора мають проблеми з наданням послуг, обіцяних в оплаченому пакеті.

Що робити, якщо “Суперсила” не нараховується, у підтримці “Київстару” розповіли у відповідь на скаргу клієнта у Facebook.

Що таке «Суперсила» від Київстар

З лінійкою тарифів LOVE UA абоненти можуть вибрати без доплат 1 або 2 «Суперсили» залежно від пакета – додаткові опції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До списку для вибору входять:

  • Допомога ЗСУ,
  • Домашній інтернет
  • 5 ГБ мобільного інтернету,
  • 100 хвилин на інші номери та за кордон,
  • Відео «на ходу»,
  • 100 смс по Україні,
  • SIM для планшета,
  • SIM для іншого телефону,
  • 2 ГБ інтернету у роумінгу.

Яка проблема виникла у абонентів

Клієнтка компанії поскаржилася, що вже два місяці оплачує свій тариф і не може скористатися “Суперсилою”, гарантованою оператором.

«Вже 2 місяці ви не даєте суперсилу 100 смс на місяць. Я виконую свої зобов’язання – вчасно та повністю оплачую тариф. Ви дуже БЕЗПЕЧНО ставитеся до клієнтів! З горем навпіл надається 1 «компенсаційний пакет» на 7 (!) Днів на місяць по смс. І ВСЕ! Дзвоню оператору з проханням надати новий пакет на якийсь час, поки вирішується заявка», — пише користувач мережі.

Причому у клієнтки виникли труднощі з підтримкою компанії — їй не можуть запропонувати компенсації у вигляді нового тарифу або в іншому вигляді через брак «підстав» для цього.

«Не можете з якоїсь причини виконати свої обов’язки – хоч надавайте колбек та тимчасові пакети. Відсували-відсували терміни розгляду заявки то на добу, то на 5 робочих днів, то МАКСИМУМ крайній титермін до 24.07. Після того — повна тиша — заявка вже не розглядається, тому що й так «зійде», КС [Київстар — ред.] завоювали статус найвідповідальнішого оператора і далі вже можна херити користувачів», — поскаржилася вона.

Відповідь «Київстар»

У такій ситуації в компанії закликали написати в особисті повідомлення до служби підтримки, а також надіслати свій номер телефону для перевірки інформації.

“Напишіть свій номер і деталі ситуації в особистому повідомленні, перевіримо статус заявки”, – йдеться у відповіді компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.