Віцепрезидент Apple пояснив мінуси знімних батарей в iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтерв’ю німецькому YouTube-каналу ORBIT старший віцепрезидент Apple з розробки апаратного забезпечення Джон Тернус розповів про знімні акумулятори в iPhone. Інтерв’ю відбулося на тлі нових законів ЄС, які надалі вимагатимуть від виробників смартфонів встановлювати змінні акумулятори.

Тернус заявив, що Apple прагне забезпечити безпечний та ефективний спосіб заміни батарей у разі потреби. Однак він зазначив, що необхідно знайти баланс між ремонтопридатністю і довговічністю. Хоча легко замінні батареї підвищать ремонтопридатність, вони можуть знизити загальну довговічність пристрою.

Він підкреслив, що компанія Apple використовує підхід до забезпечення ремонтопридатності, роблячи акцент на легкодоступності компонентів, які найчастіше потребують ремонту, наприклад екрану. Тернус також зазначив, що компанія співпрацює з постачальниками послуг по всьому світу, щоб забезпечити клієнтам швидку і зручну заміну батарей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тож, якщо змінні батареї і з’являться в смартфонах Apple, то для цього компанії доведеться постаратися, щоб зберегти той самий рівень довговічності пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.