Як тепер оплачувати послуги або поповнювати банківські картки готівкою через термінали EasyPay

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У зв’язку з новими вимогами Національного банку України (НБУ) до переказу грошей та поповнення рахунків через платіжні термінали (ПТКС) готівкою, на клієнтів EasyPay очікують зміни. З сьогоднішнього дня, з 1 серпня, користувачам доведеться по-новому оплачувати послуги або поповнювати банківські картки готівкою в мережі терміналів. Про це повідомляє прес-служба EasyPay , найбільшої мережі платіжних терміналів, яка налічує понад 22 000 активних терміналів по всій Україні.

Щомісяця послугами оператора платіжних та фінансових сервісів користується понад 10 млн. українців. Тому розповідаємо нашим читачам, що насправді зміниться з 1 серпня при оплаті готівкою у терміналах.

Оновлення у терміналах EasyPay, що діють з 1 серпня

  • Для оплати послуг готівкою або поповнення картки в терміналах необхідно буде підтвердити операцію за допомогою одноразового пароля (OTP).

  • Підтвердження за допомогою одноразового пароля (OTP) діятиме для оплати всіх послуг готівкою, крім сервісів у категоріях «Комунальні платежі», «Платежі до бюджету», «Квитки на транспорт» .

  • Денний ліміт для всіх платіжних операцій у терміналі становитиме 5000 грн. При поповненні деяких банківських карток існує можливість збільшити ліміт . Для цього вам необхідно скористатися NFC-рідером для зчитування картки або вибрати на екрані опцію «Збільшити ліміт», якщо ці способи доступні для вашої картки.

  • Введення телефонного номера стане обов’язковим для здійснення будь-якої платіжної операції.

Як тепер оплачувати послуги/поповнювати банківську картку готівкою у терміналах EasyPay

Платіжні операції в терміналах EasyPay залишаться такими ж простими, так зручними, як і раніше. Для користувачів, які хочуть скористатися готівкою для оплати, додасться лише один крок – підтвердження за допомогою пароля OTP перед внесенням коштів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що таке OTP-пароль?

OTP (англ. One Time Password)? це одноразовий пароль, який надається користувачеві для здійснення певної операції або входу. У цьому випадку це чотири останні цифри номера телефону.

Щоб виконати будь-яку готівкову операцію в терміналі EasyPay:

  1. Виберіть потрібний сервіс у терміналі та введіть реквізити.

  2. Вкажіть номер телефону.

  3. Виберіть спосіб оплати. Підтвердження платежу OTP-паролем необхідно лише, якщо ви вибрали оплату «Готівкою».

  4. Отримайте дзвінок та вкажіть останні 4 цифри. Це є ваш одноразовий пароль (OTP) для підтвердження оплати.

  5. Внесіть кошти та отримайте квитанцію про оплату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.