Один із найочікуваніших планшетів Apple вийде до кінця 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася інформація про терміни виходу iPad mini 7-го покоління. Інсайдер під ніком ShrimpApplePro стверджує, що бачив докази підготовки постачальників Apple до швидкого початку масового виробництва цієї моделі.

Судячи з усього, апдейт iPad mini буде незначним. Найімовірніше, Apple оснастить новинку новим чипом A17 Bionic, який дебютує в смартфонах iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max, а також прокачає обидві камери, додавши можливість запису відео у форматі ProRes, портретний режим і ефекти студійного освітлення. Крім того, “міні” може отримати підтримку Wi-Fi 6E і Bluetooth 5.3, як моделі iPad Pro 2023 року.

Цілком імовірно, що Apple покаже сьоме покоління компактних планшетів на одній з осінніх презентацій, або зовсім анонсує новинку в прес-релізі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.