Аналітики розповіли, коли розкладні смартфони продаватимуться 100-мільйонними тиражами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики з Counterpoint Research розповіли про ситуацію на ринку розкладних смартфонів на сьогодні та описали, що чекає на подібні пристрої в майбутньому.

За підсумками 2022 року у світі було продано близько 13,1 млн “розкладачок” із гнучкими екранами.

Експерти очікують, що у 2023 році продажі розкладних апаратів сягнуть позначки у 18,6 млн штук.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2024 році можна розраховувати на 35,7 млн пристроїв, у 2025 – на 54,7, у 2026 – на 78,6, а в 2027 році обсяг ринку перевищить позначку в 100 млн і досягне 101,5 млн.

При цьому аналітики виходять із припущення, що 2025 року розкладний апарат випустить Apple. Чутки про це ходять давно, але чи піде компанія Тіма Кука на такий крок – невідомо. Якщо піде, то до 2027 року, як очікується, у неї буде друге місце на ринку “розкладачок”, тоді як перше займе Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.