Apple підштовхує Samsung до розробки безрамкових дисплеїв для iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple хоче зробити дисплеї iPhone по-справжньому “безрамковими”, тому вона закликає постачальників домогтися цього. Згідно з останніми повідомленнями, Apple підштовхує LG Display і Samsung Display, щоб вони розробили технологію OLED, що дозволяє прибрати всі передні обідки з екранів iPhone.

Реклама

Для досягнення цієї мети постачальникам необхідно вдосконалити різні аспекти апаратної частини дисплея iPhone, включно з тонкоплівковою інкапсуляцією і підекранною камерою. Однак ця технологія все ще перебуває на стадії розробки, і потрібен час, щоб підготувати її до масового виробництва.

Цікаво, що Apple не прагне застосовувати у своїх флагманських смартфонах дисплеї з вигнутими краями, які використовує компанія Samsung, оскільки вони створюють “ефект збільшувального скла”, який Apple не хоче використовувати, пише The Elec.

Хоча плани зі створення безрамкового екрану поки що перебувають у стадії розробки, Apple вже має намір значно зменшити розмір обідка в iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: