Функції, яких не вистачає в сторіс Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технологічний портал “Код Дурова” поділився своїм баченням функції Stories у Telegram, виокремивши різні побажання і пропозиції від передплатників Telegram Premium щодо поліпшення та вдосконалення цієї функції.

Серед запропонованих поліпшень – можливість додавати в історії клікабельні посилання, геотеги для позначки поточного місця розташування, а також інтерактивні елементи, такі як музика, опитування і візуальні фільтри.

Користувачі також висловили зацікавленість у появі історій від каналів і можливості репостити повідомлення каналів у свої власні історії. Крім того, вони хотіли б поліпшити взаємодію, наприклад, мати можливість згадувати і відзначати користувачів, залишати “лайки” безпосередньо в історіях, а також підписуватися на історії незнайомих користувачів, не додаючи їх до контактів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується гнучкості, то користувачі хотіли б мати чіткіші відмінності в дизайні, щоб визначати, коли вони отримують реакцію або відповідь на свої історії. Крім того, користувачі хотіли б мати можливість приховувати коментарі від певних людей, а також мати більше можливостей для приховування панелі сторіс на основному екрані.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.