Шість способів зрозуміти, що вас заблокували в Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останні кілька років Telegram стрімко набрав популярність завдяки своїй функціональності та активній базі фанатів, які “перетягнули” в нього навіть тих знайомих, які не планували цього робити. Але попри велику кількість функцій, Telegram досі не показує користувачеві, що співрозмовник його заблокував. Це можна зрозуміти лише за низкою непрямих ознак:

  • Доставка повідомлень. Якщо через кілька днів або навіть тижнів на ваших повідомленнях сумує одна галочка, значить є шанс, що співрозмовник вніс вас у блок і навіть не отримує повідомлень.
  • Фото профілю. Якщо користувач Telegram вас забанив, то ви перестанете бачити його аватарку – замість картинки або фотографії з’явиться кольорове коло і білі літери. Врахуйте: є шанс, що він просто заборонив перегляд фото для інших.
  • Статус. Навіть якщо співрозмовник перебуває в мережі й активно чатиться з іншими, ви, потрапивши до його блок-листа, не побачите статусу “В мережі” поруч із його ніком.
  • Активність. У продовження попереднього пункту: після свого блокування ви побачите поруч з ім’ям користувача вічний напис “Був дуже давно”, навіть якщо він регулярно заходить у месенджер.
  • Дзвінки. Перебуваючи в блок-листі, ви не зможете дзвонити користувачеві – Telegram буде постійно відображати “Збій виклику”. Надсилати йому голосові повідомлення теж не вийде.
  • Групові чати. Ви не зможете додати користувача, який вас забанив, у груповий чат, тож цей факт легко перевірити. Пам’ятайте: людина може просто виставити заборону на додавання її куди б то не було не тільки для вас, а для всіх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.