Супердорогі навушники AirPods Max можуть отримати USB-C

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple представила свої новітні навушники Beats Studio Pro. І якщо раніше продукти Beats співіснували з AirPods, то, починаючи з цієї моделі, вони безпосередньо “конкурують” з дорогими AirPods Max. Цікаво, що в нових навушниках Beats заявлено дві функції, які цілком можуть з’явитися в AirPods Max нового покоління: USB-C і підтримка Lossless-аудіо.

Beats Studio Pro зберігають звичний дизайн навушників Beats, з деякими непомітними змінами, наприклад, видаленням логотипу Beats з оголів’я. Однак апаратна частина була значно модернізована. Новий чіп дає змогу реалізувати такі функції, як Spatial Audio з динамічним відстежуванням голови та персоналізацією, аналогічні AirPods Pro і AirPods Max. Найбільш помітною зміною є наявність порту USB-C замість Lightning, що робить їх першими навушниками Apple, сертифікованими для відтворення звуку у форматі Lossless. Цікаво, що першими цю функцію отримали саме навушники Beats, а не AirPods.

Підтримка Lossless була помітною відсутністю в навушниках Apple, особливо в дорогих AirPods Max, у яких відсутній 3,5-мм роз’єм для виведення звуку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки говорять про те, що Apple планує впровадити USB-C в усю лінійку AirPods, але коли ми побачимо оновлені AirPods Max із цими поліпшеннями, поки неясно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.