Компанія Lovense представила вібратор з підтримкою ChatGPT

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Здається, це було лише питання часу, коли хтось створить генеративний ШІ, здатний шепотіти вам непристойності. Компанія Lovense, мабуть, найвідоміша своїми секс-іграшками з дистанційним керуванням, цього тижня представила ChatGPT Pleasure Companion. Новинка компанії в галузі секс-технологій полягає в тому, щоб “прикрутити” до неї штучний інтелект.

Реклама

Унікальність нового вібратора полягає в тому, що він синхронізується з мобільним застосунком, у який і вбудований чат-бот. Завдяки додатку-компаньйону можна безпосередньо спілкуватися з секс-іграшкою. Чат-бот з динаміка смартфона нашіптуватиме еротичні фанфіки або брудно лаятиметься, залежно від того, що хоче почути користувач девайса.

На вибір можна обрати романтичну, чуттєву, пікантну або розпусну історію, що розповідатиме чат-бот. Крім того, можна обрати дійових персонажів і місце дії.

“Що вища інтенсивність оповіді, то сильніша і швидша реакція іграшки”, – обіцяє компанія.

Додаток поки що перебуває на стадії бета-тесту, проте користувачі додатка Lovense Remote уже можуть випробувати його в дії. Доступ надається абсолютно безкоштовно, але чат-бот працює поки що виключно з вібратором Pleasure Companion. Пізніше компанія обіцяє додати бота в усі свої секс-іграшки.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ