Apple Vision Pro, найімовірніше, з’явиться у Великій Британії та Канаді до кінця 2024 року, а в Азії та решті Європи – пізніше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гарнітура Vision Pro від Apple має з’явитися у США на початку наступного року, і компанія обговорює Велику Британію та Канаду як два перші міжнародні ринки, що отримають гарнітуру змішаної реальності до кінця 2024 року, незважаючи на те, що “остаточного рішення ще не ухвалили”, згідно з джерелами, на які посилається Марк Гурман із Bloomberg.

У своєму останньому повідомленні Гурман стверджує, що незабаром після цього Apple планує випустити Vision Pro в Європі та Азії. Інженери компанії працюють над локалізацією пристрою для Франції, Німеччини, Австралії, Китаю, Гонконгу, Японії та Кореї.

Згідно зі звітом, Apple також продаватиме Vision Pro через свій американський інтернет-магазин на початку 2024 року, а потім розширить продажі в інших країнах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що компанія Apple вже готує роздрібний запуск гарнітури Vision Pro у США, плануються спеціальні зони в магазинах, де покупці зможуть звикнути до нового пристрою вартістю $3500. Очікується, що в більшості магазинів буде представлено від одного до двох демонстраційних пристроїв у зв’язку з обмеженою пропозицією і високою вартістю пристрою.

“Компанія виділить у магазинах спеціальні зони з сидячими місцями, демонстраційними гарнітурами та інструментами для підбору розмірів аксесуарів покупцям. Незважаючи на те, що пристрій продаватимуть у всіх приблизно 270 магазинах Apple у США, компанія планує організувати секції для Vision Pro спочатку в магазинах у великих районах – таких як Нью-Йорк і Лос-Анджелес – а потім розповсюдити їх по всій країні, за словами людей, знайомих із планами компанії”.

За словами Гурмана, Apple попросить покупців у магазині записатися на прийом, щоб придбати Vision Pro, подібно до стратегії, яку вона використовувала для Apple Watch у 2015 році. Під час зустрічі персонал переконається, що пристрій підходить саме їм, а у користувачів заздалегідь попросять будь-які офтальмологічні рецепти через онлайн-портал, щоб можна було підібрати відповідні вставки для лінз.

Apple не планує співпрацювати зі сторонніми реселлерами для продажу Vision Pro принаймні до 2025 року через складну логістику ланцюжка постачань і навчання персоналу, необхідного для роботи з пристроєм і консультування клієнтів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.