В Україні запустили додаток, у якому зібрані всі соцмережі

Розробка перебуває на етапі масштабування продажів.

ILLUSTRATION - 18 March 2023, Berlin: ILLUSTRATION - The message "April, April" and a smiley sticking out its tongue can be seen on a smartphone. On April 1, people like to fool others with a fib. Photo: Jens Kalaene/dpa (Photo by Jens Kalaene/picture alliance via Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці Mate academy Startup Studio запустили мультиканальний бізнес-месенджер Cusbo. Він зібрав усі шляхи комунікації в єдиному інтерфейсі. Про це компанія повідомила у своєму прес-релізі.

Продукт створено для взаємодії служб підтримки компаній із клієнтами. Розробники спочатку задумували його як систему спілкування зі своїми студентами, але поточний результат став більшим. Тому його зробили публічним.

“Наявні рішення на ринку не відповідали вимогам або не були інтегровані з CRM-системою, що ускладнювало роботу наших операторів і менторів зі студентами. За півтора року Cusbo пройшов від ідеї, яку реалізовували внутрішнім ресурсом, до окремого продукту з власною командою”, – додав Роман Апостол, СЕО Mate academy Startup Studio.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.