Apple позбавила AirPods Max чотирьох класних функцій в iOS 17

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple анонсувала кілька корисних та зручних нововведень у AirPods, які з’являться до кінця поточного року. Однак уважні користувачі звернули увагу, що більшість із них несумісні з найдорожчими навушниками Apple – AirPods Max.
Ось чотири фічі, які з’являться в AirPods Pro 2, але не прийдуть на AirPods Max:

  • Розпізнавання розмови. Ця функція автоматично сканує звуки навколо користувача і коли хтось починає з ним розмовляти, приглушує медіа і включає режим прозорості.
  • Персоналізована гучність. За даними Apple, навушники з цією фічею будуть «вивчати» ваші уподобання щодо гучності прослуховування контенту і з часом налаштовувати її автоматично.
  • Адаптивне аудіо. Це найбільше нововведення в AirPods 2023 року. Функція поєднує в собі найкраще з режимів шумозаглушення та прозорості.
  • Siri. Коротке звернення до Siri без слова “Привіт” або Hey, схоже, буде недоступним для власників AirPods Max. Apple заявляє сумісність лише з iPhone, ipad, Mac та AirPods Pro 2.

Але кілька поліпшень в AirPods Max все ж таки з’являться. Apple обіцяє покращити якість зв’язку з пристроєм та швидкість підключення, а також власники повнорозмірних навушників зможуть швидко вмикати та вимикати мікрофон під час дзвінка натисканням на Digital Crown.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.