Мобільний оператор Vodafone заявив про важливі зміни для абонентів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абоненти Vodafone — найпопулярнішого мобільного оператора, можуть прив’язати свій номер телефону до паспорта без необхідності відвідувати офіційні магазини Vodafone.

Про це повідомили у прес-центрі компанії Vodafone .

Vodafone-Україна інтегрувався до програми «Дія»

Мобільний оператор Vodafone-Україна інтегрувався до порталу державних послуг «Дія». Таким чином, громадяни України отримали можливість зареєструвати свій номер телефону віддалено за паспортними даними без необхідності відвідувати офіційний магазин даного оператора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Така реєстрація також значно посилює захист особистих даних клієнта від шахраїв, які за допомогою телефонного номера можуть намагатися заволодіти доступом до банківського рахунку або соціальних мереж.

Для того, щоб прив’язати свій номер телефону до паспортних даних, потрібно буде:

  1. Завантажити програму My Vodafone або увійти до програми, якщо вона вже встановлена.
  2. Далі потрібно знайти послугу «Реєстрація номера» у розділі «Швидкий доступ».
  3. Далі потрібно натиснути кнопку “Зареєструвати номер”.
  4. Абонент автоматично буде перенаправлений до програми «Дія», там потрібно буде дати згоду на передачу копії цифрового документа та підтвердити реєстрацію.
  5. Після цього номер вважатиметься зареєстрованим і прив’язаним до конкретної особи, а отже, більш захищеним.

Будьте пильні

Досить часто шахраї відновлюють номер особи як загублений. Характерною ознакою цього є кілька дзвінків від невідомих людей. Тоді шахрай звертається до оператора та повідомляє про втрачений номер. Далі його просять назвати кілька останніх номерів, із якими розмовляв абонент. Вони надають номери, з яких навмисне дзвонили. Таким чином вони можуть заволодіти вашим номером телефону та отримати доступ до особистого кабінету у банку та соціальних мережах.

Також найближчим часом у Дія будуть доступні популярні послуги. Серед них розмитнення авто, перереєстрація транспортних засобів під час купівлі/продажу, доступ до документів про освіту, а також автоматична зміна місця реєстрації та відшкодування втрачених вкладів у разі банкрутства банку.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.