Новини України та Світу

Почалося нове масштабне оновлення: ПриватБанк попередив клієнтів щодо оплати картками

Share
Час читання: < 1 хв.

ПриватБанк не зупиняє введення нових інноваційних технологій та розвитку мережі прийому оплати картками, або еквайрингу. І ось чергове оновлення стартувало вже у червні. Про це повідомляє Приватбанк на своїй офіційній сторінці.

ПриватБанк не зупиняє введення нових інноваційних технологій та розвитку мережі прийому оплати картками, або еквайрингу. І ось чергове оновлення стартувало вже у червні. Про це повідомляє Приватбанк на своїй офіційній сторінці.

Згідно з інформацією, у червні фінансова установа розпочинає поступове оновлення мережі еквайрингу. Протягом найближчих місяців банк планує замінити кожен п’ятий POS-термінал більш сучасною переносною моделлю на платформі Android, завдяки яким перед бізнесом відкриваються нові можливості, а також можливість працювати за умов дефіциту електроенергії.

Найбільша мережа еквайрингу ПриватБанку стала одним із чинників, що дозволяє українському бізнесу підтримувати свій бізнес та розвиватися в умовах воєнного стану та війни в країні. У планах установа була зайнятися оновленням системи ще у 2022 році, проте війна внесла свої зміни до планів.

У зв’язку з цим процес розпочався вже цього року. У планах у банку замінити більш сучасними кожен п’ятий POS-термінал. Нове сучасне обладнання відповідає всім вимогам міжнародних платіжних систем та надає можливість для бізнесу користуватися дротовими технологіями та покращити сервіс для клієнтів.

На сьогодні завдяки використанню сучасної моделі POS-терміналів підприємці та бізнес, окрім звичайних фінансових та сервісних операцій, може приймати оплату за біометричною технологією та використовувати термінали як касовий апарат.

ПриватБанк має найбільшу в нашій країні систему прийому оплат за товари та послуги картками. На сьогодні у країні працює понад 230 тисяч POS-терміналів ПриватБанку. Термінали мають сенсорний екран та вбудовані фронтальну та основну камери.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024

    Samsung представила нові флагманські планшети Galaxy Tab S10+

    Samsung анонсувала дві моделі флагманських планшетів: Galaxy Tab S10+ з дисплеєм 12,4 дюйми та Galaxy…

    29.09.2024

    Google Messages отримає функцію захисту від шахрайства

    З'явилася інформація про те, що Google впроваджує нове доповнення до свого додатку для обміну повідомленнями…

    29.09.2024

    На Львівській митниці виявили незадекларовані iPhone 16 Pro і планшети вартістю близько 3 млн грн

    На пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили незадекларовані товари на суму близько 3 мільйонів гривень, серед…

    29.09.2024

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024