realme, Oppo, Vivo і OnePlus йдуть із Німеччини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільші китайські виробники смартфонів йдуть з німецького ринку. Першопричина – звинувачення Nokia на адресу Oppo і OnePlus у використанні технологій 4G і 5G без сплати ліцензійних платежів. Компанії у відповідь звинуватили Nokia у вимозі необґрунтовано високого роялті.

Після судової заборони на продаж смартфонів і смарт-годинників компаній Oppo і OnePlus у Німеччині – про рішення піти з цього ринку оголосила китайська компанія Vivo. За нею пішла і Realme. Усі три компанії входять до китайської корпорації BBK.

Однак realme обмежує бізнес у Німеччині, але не планує повністю залишати європейський ринок як це зробили Oppo і OnePlus. Інвестиції будуть перерозподілені в інші підрозділи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сервісна підтримка стане доступною власникам смартфонів Realme в Німеччині.

Фінська компанія Nokia подала позов проти Oppo і OnePlus у 2022 році. У ньому звучало звинувачення у використанні технології обробки сигналів 4G і 5G без сплати ліцензійних відрахувань.

Компанії Oppo, OnePlus, Vivo і Realme випускають смартфони різних цінових сегментів. Наприклад, модель Oppo Find X6 Pro – це смартфон із преміальною камерою. Згідно з рейтингом DxOMark – це другий за якістю фото і відео смартфон у світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.