На українському МіГ-29 помічено незвичайну підвіску для ракет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ЗС ЗСУ оприлюднили фотознімок МіГ-29, на якому можна побачити невідомий пілон. Першими увагу на це звернули журналісти The War Zone.

Поява незвичайної підвіски свідчить про те, що українські винищувачі адаптували під нове західне озброєння. На думку журналістів, фотознімок було опубліковано не просто так. У ЗС ЗСУ натякають на розширення можливостей української винищувальної авіації. Автори знімка точно знали, що слід показати.

Варто зазначити, що озброєння на сфотографованому пілоні відсутнє. На центральній частині фюзеляжу винищувача можна побачити паливний банк. Брудно-білий колір носового обтічника говорить про те, що літак раніше належав польським або словацьким ВПС.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
JDAM-ER на підвісі F/A-18F Super Hornet

Призначення інших пілонів під крилами МіГ-29 відоме. Вони використовуються для підвіски ракет Р-27Т. За словами експертів, висока ймовірність того, що новий пілон призначений для кріплення JDAM-ER. Ці крилаті бомби вже використовуються ЗСУ. Крім цього, союзники передали Україні ракети AIM-9 і AIM-7, однак вони можуть призначатися для комплексів ППО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.