Київстар попередив абонентів – популярна послуга стане недоступною

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Популярні мобільні компанії всіляко заманюють якнайбільше клієнтів новими послугами та вигідними тарифами. Однак буває і так, що компанії попереджають про закінчення дії популярних тарифів чи послуг. Київстар попередив про закриття “Додаткового пакету програм” на своїй офіційній сторінці.

Реклама

Згідно з інформацією, з 23 червня поточного року припиняє свою дію послуга «Додатковий пакет програм» у користувачів Домашнього інтернету та тарифів «Всі разом», які користуються пакетами Київстар ТБ.

Завдяки цій послузі клієнти могли переглядати ТВ на кількох великих екранах за наявності одного основного ТВ-пакета.

Однак, незважаючи на закриття «Додаткового пакету програм», це ніяк не вплине на ваше користування пакетами Київстар ТБ. Адже в компанії надають можливість дивитися ТБ на п’яти різних пристроях одночасно і будь-якої комбінації.

Це можуть бути планшети, телевізори, смартфони чи ноутбуки. Ці привілеї можуть скористатися без додаткової оплати. Для цього необхідно лише оплачувати ваш діючий ТВ-пакет та комбінувати пристрої для перегляду так, як вам зручно.

Абоненти, які мають вже підключений «Додатковий пакет програм», отримають SMS-повідомлення про його відключення. Інші умови мобільної компанії Київстар ТВ залишаться без змін.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ