Розкрито дату виходу процесорів Intel Core нового покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з витоком ECSM, компанія Intel планує два великих оновлення продуктів у найближчі 12 місяців. Ці оновлення включають Raptor Lake Refresh і Sapphire Rapids Refresh.

Хоча Raptor Lake Refresh, він же 14 покоління Core, згадувався багатьма витоками раніше, той факт, що Intel розгляне можливість оновлення своїх HEDT-процесорів не згадували.

Згідно з чутками, Raptor Lake Refresh з’явиться в жовтні 2023 року, а Sapphire Rapids Refresh – на початку 2024 року. Однак джерело також згадує про скасування Meteor Lake.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що Intel також вирішила вийти на арену квантових обчислень зі своїм новим чипом під назвою Tunnel Falls. Першими їх отримають університети Меріленд, Рочестер, Вісконсин і Національна лабораторія Сандії.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.