Менше 100 гривень на місяць: Vodafone запустив дуже вигідний тариф

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vodafone запустив акцію, яка дає змогу клієнтам підключити тарифний план зі знижкою в 50%. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Мобільні оператори ведуть змагання між собою за своїх абонентів і пропонують безліч привабливих акцій і вигідних пропозицій. Наразі йдеться про акцію для юридичних осіб та ФОПів, які ще не користуються корпоративним зв’язком від компанії Vodafone.

Разом з тим, взяти участь в акції можуть і ті мобільні номери, які переходять з передплати на контрактну форму обслуговування як новий корпоративний абонент.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з умовами акції абоненти можуть скористатися знижкою протягом року з моменту підключення тарифного плану. Усі умови обслуговування в тарифних планах Vodafone Red Business залишаються без змін.

Період акції діє з 01.01.2023 по 30.06.2023 включно. Варто зазначити, що вартість тарифу зі знижкою стартує від 65 гривень на місяць або ж 780 гривень на рік.

Новий тариф включає в себе:

  • 5+5 Гб Інтернету;
  • безліміт у мережі;
  • 100 хвилин на інші номери;
  • 100 смс;
  • онлайн PASS, який передбачає безлімітний трафік на максимальній швидкості на меседжинг, у Viber, WhatsApp, Hangouts, WeChat, Skype, Zoom, Google Classroom, Всеукраїнська школа онлайн, Coursera, Duolingo, а також аудіо- та відеодзвінки в Zoom, Viber, WhatsApp, Skype, Skype для бізнесу, Hangouts, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat, FaceTime.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.