На Android-смартфонах почали пропадати контакти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі користувачі смартфонів Google Pixel і Samsung помітили зникнення контактів. Пропала вся інформація занесена в телефонну книгу – імена людей, їхні телефони та інше.

Компанія Google визнала проблему. За її словами, в сервісі Google Contacts виник баг, який призвів до зникнення даних на Android і в інтернеті. Інформацію не видалено, а просто не видно, тому незабаром її буде відновлено.

Користувачам Android-смартфонів рекомендується зайти на сайт contacts.google.com і перевірити, чи на місці їхні контакти. Якщо все в цілості, потрібно відкрити на смартфоні налаштування і вручну синхронізувати контакти. У деяких випадках це не спрацьовує, тому доведеться почекати більш повноцінного вирішення проблеми з боку Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.