Xiaomi випустила нові смартфони й одразу влаштувала розпродаж

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 4 хв.

Xiaomi випускає нові смартфони чи не щомісяця, але менш цікавими від цього вони не стають. Тим паче, що зі стартом продажів починається літній розпродаж AliExpress, який у 2023 році проходить з 12 по 19 червня. Протягом декількох днів ви зможете урвати нові смартфони Xiaomi та інші гаджети з великою знижкою. Ну а ми підкажемо, які новинки обов’язково варто придбати.

Реклама

Смартфон POCO F5 зі знижкою

Ця модель надійшла в продаж ще минулого місяця, але тільки з 12 по 19 червня її можна придбати не за стандартною ціною, а за $349. Можливо, Смартфон POCO F5 і не найдешевший, але вже точно не найдорожчий, враховуючи той факт, що новинку оснастили найпотужнішим процесором Snapdragon 7+ Gen 2, який набирає майже 1 мільйон балів у тесті AnTuTu. Та це ж справжній флагман!

Купити POCO F5

Також серед характеристик POCO F5 привертає до себе увагу солідний об’єм пам’яті (256 Гб у базовій версії), соковитий AMOLED-екран із частотою оновлення 120 Гц та піковою яскравістю до 1000 ніт, 64-мегапіксельна камера з оптичною стабілізацією зображення та батарея на 5000 мАг із зарядкою на 67 Вт у комплекті.

Redmi Note 12 Pro – недорогий телефон з хорошою камерою

А ось смартфон Redmi Note 12 Pro почав продаватися саме 12 червня, тобто це найсвіжіший апарат серед усіх пристроїв Xiaomi. До того ж новинка зовсім не дорога, адже на старті продажів вона коштує $299, а перші, хто купував, взагалі можуть урвати купон продавця, що дає додаткову знижку. У підсумку купити Redmi Note 12 Pro вийде всього за $269.

Купити Redmi Note 12 Pro

Незважаючи на скромну ціну, характеристики Redmi Note 12 Pro задовольнять потреби будь-якої людини, а особливо – мобільного фотографа. Тут встановлена 108-мегапіксельна камера, що робить запаморочливі знімки і вдень, і ввечері, а за обробку зображення відповідає нехай не найпотужніше, але дуже збалансоване залізо. Усе це доповнюється AMOLED-екраном з частотою 120 Гц, стереодинаміками, великою батареєю на 5000 мАг і швидкою зарядкою на 67 Вт.

Новий смартфон Redmi Note 12S

Разом з “прошкою” 12 червня стартував продаж смартфона Redmi Note 12S. Від попередньої моделі він відрізняється більш солідним об’ємом пам’яті (8/256 Гб у базі), але ціна при цьому залишилася колишньою. Якщо взяти купон продавця, купити Redmi Note 12S вийде за $269.

Купити Redmi Note 12S

Крім солідного обсягу пам’яті Redmi Note 12S відрізняє від Redmi Note 12 Pro інший процесор, екран і зарядка. Девайс має AMOLED-екран із частотою оновлення 90 Гц, а в комплекті лежить трохи менш потужна зарядка на 33 Вт. Водночас 108-мегапіксельна камера на місці, як і дзвінкі стереодинаміки.

Потужний смартфон POCO F5 Pro

POCO F5 Pro – мабуть, найкращий смартфон 2023 року для тих, хто хоче отримати флагманський пристрій, але не бажає переплачувати за зайві характеристики. Ця модель, представлена одночасно з POCO F5, працює на ще потужнішому процесорі Snapdragon 8+ Gen 1, має екран з підвищеною роздільною здатністю WQHD+ і яскравістю до 1400 ніт, а також збільшену батарею на 5160 мАг з підтримкою бездротового заряджання і блоком живлення на 67 Вт у комплекті.

Купити POCO F5 Pro

Ціна POCO F5 Pro повністю відповідає його характеристикам і навіть перевершує очікування. З 12 по 19 червня цей недорогий ігровий смартфон можна купити за $437. Ну, що тут скажеш? Встигайте!

Недорогий смарт-годинник Redmi Watch 3 Active

Xiaomi відома не тільки смартфонами, а й іншими гаджетами, серед яких я настійно рекомендую звернути увагу на розумний годинник Redmi Watch 3 Active, чиї продажі стартували 12 червня. Чим же він такий цікавий? Ну, хоча б функцією Bluetooth-дзвінків, що дає змогу відповідати на вхідні дзвінки і розмовляти, не дістаючи смартфон з кишені. А ще ціна Redmi Watch 3 Active на старті становить всього $39.

Купити Redmi Watch 3 Active

Крім функції дзвінків цей недорогий смарт-годинник оснастили вологозахистом, великим 1,83-дюймовим екраном з підтримкою декількох сотень циферблатів, додали понад 100 режимів тренувань і поставили значний акумулятор, заряду якого вистачить на 12 днів.

Redmi Buds 4 Pro – навушники з активним шумозаглушенням

Нарешті, з 12 по 19 червня ви можете купити Redmi Buds 4 Pro за $59. Це недорогі навушники, оснащені ANC – функцією, яка відсікає зовнішні шуми, а також дає змогу використовувати режим прозорості, що допомагає чути співрозмовника, який стоїть поруч, навіть під час прослуховування музики.

Купити Redmi Buds 4 Pro

Звичайно, при розробці навушників Redmi Buds 4 Pro було приділено серйозну увагу якості звуку. Тому новинку сертифікували за стандартом Hi-Res Audio, а також завезли підтримку одного з найкращих кодеків Bluetooth – LDAC від компанії Sony.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: