Apple випустить здешевлений AR-шолом у 2025 році. Яким він буде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У своїй свіжій розсилці Power On від Bloomberg, відомий журналіст Марк Гурман розповів про те, як саме Apple може здешевити майбутні версії гарнітури Vision Pro.

За словами інсайдера, купертинівці не підуть на компроміси при розробці більш доступної версії шолома. Він також зазначив, що в бюджетній моделі буде присутній зовнішній екран EyeSight, що відображає очі користувача, а також система відстеження погляду і руху рук.

Плани Apple складені таким чином, що більш доступна версія гарнітури з’явиться вже наприкінці 2025 року. Тобто через два роки після оригінального Vision Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гурман також зазначив, що яблучна корпорація вже працює над другим поколінням Vision Pro, яке буде оснащене швидшим процесором.

При цьому компанія нібито сподівається, що висока ціна оригінальної гарнітури в $3500 не відштовхне потенційних покупців. Також вони розраховують на достатню кількість користувачів, які очікують на появу більш доступної версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.