Apple Pencil зможе заряджатися через екран iPad. Це просто магія якась

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія запатентувала технологію з використанням підекранних індуктивних котушок. Вони зможуть заряджати стилус та інші гаджети під час дотику до дисплея.

Згідно з документом заряджати Apple Pencil можна буде прямо під час роботи з планшетом, без підключення додаткових дротів. Живлення передаватиметься через індуктивні котушки, розміщені під екраном. У патенті описується різна кількість елементів підекранної зарядки та варіанти їх використання.

Імовірно, функція зворотної зарядки буде підтримувати не тільки Apple Pencil, а й інші гаджети. Для цього iPhone або Apple Watch достатньо розмістити на екрані планшета. Для кращого енергозбереження активні котушки будуть відключатися після досягнення повного заряду, а на годинник прийде повідомлення, що пристрій готовий до роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на практичність технології, інженери можуть зіткнутися з проблемою перегріву дисплея, що згубно впливає на його довговічність. Наразі патент перебуває на стадії розгляду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.